Ons verhaal. 

Curiosity Box. Een cadeau voor iedereen, elke gelegenheid en elk budget. 

Voor elke iedereen en gelegenheid


Curiosity Box wil toegankelijk zijn voor iedereen en elke gelegenheid. Daarom werken we met verschillende soorten standaardboxen die je zo kan bestellen. Daarnaast werken we ook met seasonal boxes die voor specifieke gelegenheden werden samengesteld. Kortom, een cadeaubox die altijd goed van pas komt!


Voor elk budget


Bij Curiosity Box is geven belangrijk. Daarom willen we 'geven' toegankelijk maken voor iedereen. Onze cadeauboxen zijn bijgevolg beschikbaar in verschillende formaten. Zo kan jij kiezen welke cadeaubox het beste bij jou past!


Onze missie: een cadeau voor iedereen, ongeacht de situatie.


Curiosity Box werd opgericht tijdens de tweede lockdown om een fundamenteel gebrek in te vullen: elkaar steunen door dik en dun. Door COVID-19 konden we onze kennissen, vrienden, geliefden en familie vaak niet zien en steunen zoals we dat normaal zouden doen. Daarom bedacht ik Curiosity Box, een webwinkel om diegenen die je het hardste mist een cadeau toe te sturen. Door de sluiting van de winkels was het niet evident om elkaar eens in de watten te leggen. Daarom stelde ik zelf pakketjes voor iedereen, elke gelegendheid en elk budget samen. Deze pakketjes zijn cadeauboxen en 'care packages' die je voor iemand kan bestellen en kan laten leveren. 


Deze cadeauboxen worden door ons zelf vakkundig en persoonlijk samengesteld om die ene persoon eens in de watten te leggen. We bieden momenteel enkele standaard cadeauboxen aan:

- Just Because I Love/Miss You Box

- The Dog/Cat Lovers Box

- The Beauty & Wellness Box

- The Study & Journaling Box

- The Get Well Soon Box

-The Super Deluxe Box


Daarnaast bieden we ook een aantal seasonal cadeauboxen aan voor met kerst, valentijn, halloween en alle andere belangrijke dagen van het jaar. Het is ook mogelijk om een volledige custommade box samen te stellen voor een persoonlijke touch. 


curiosity box.

- life is for the curious -

Heb je nog vragen?


Niet gevonden wat je zocht? Graag meer informatie gehad? Aarzel dan niet om ons te contacteren!